Site-ul oficial al Primăriei comunei Măgureni!

S-A DAT STARTUL PRIVIND ÎNSCRIEREA LA PROGRAMUL RABLA LOCALĂ PENTRU CETĂȚENII COMUNEI MĂGURENI

Primăria Comuna Măgureni s-a înscris în Programul Rabla Local derulat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), fiind obținută finanțarea pentru casarea unui număr de 100 autovehicule care îndeplinesc condițiile legale.

Programul se va derula pe o perioada de 36 luni iar proprietarii vor putea casa mașinile mai vechi de 15 ani în schimbul sumei de 3.000 de lei. Din totalul stimulentului pentru casare,

2.400 de lei vor fi suportați din bugetul AFM, iar restul de 600 de lei din bugetul local. În cadrul programului Rabla Local, proprietarii nu sunt obligați să folosească stimulentul primit pentru cumpărarea unei alte mașini așa cum se întâmplă în cazul programului Rabla desfășurat la nivel național.

Citește mai departe

Anunț colectiv pentru comunicarea prin publicitate nr. 5955 din 20.07.2023

Întrucât actele administrative fiscale cuprinse pe anunțul colectiv menționat mai jos nu au putut fi comunicate prin una dintre modalitățile de comunicare prevăzute la art. 47, alin. (2) și alin. (3) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, s-a decis comunicarea actelor fiscale prin publicitate, anunțul fiind afișat concomitent la sediul Primăriei Comunei Măgureni și pe pagina de internet a localității. 

Detalii aici

Anunț anulare a procedurii de organizare licitație închiriere spațiu nr. 2 cabinet medicină de familie

Primăria Comunei Măgureni anunță anularea procedurii de organizare a licitației publice pentru închirierea spațiului nr. 2, cu destinație medicină de familie, avand suprafata de 62,5 m.p.,  aflat în incinta parterului Centrului multifuncțional ce aparține domeniului privat al comunei Măgureni, situat în Comuna Măgureni, str. Cantacuzinilor, nr. 354, județul Prahova.

 

Detalii în fișierul atașat.